Peluang Menang Wang Tunai RM2,000 & Cabutan Bertuah !

Sempena Ulang Tahun Ke-4 Alha Alfa Cosmetics

Bagi menghargai para pelanggan kami. Kami akan adakan cabutan bertuah dan anda yang telah membeli set anniversary dari kami bakal berpeluang memenangi hadiah terkumpul sebanyak RM 6500.00.

Pemenang akan dikira berdasarkan caption dan gambar yang menarik.

Hadiah terbahagi kepada :

1. RM2000.00 kepada Pemenang Pertama
2. RM1000.00 Kepada Pemenang Kedua
3. RM500.00 Kepada Pemenang Ketiga

Untuk yang kurang bernasib baik, anda masih boleh mendapatkan HADIAH CABUTAN BERTUAH yang bernilai RM150 untuk 20 orang yang paling bertuah.

Tarikh Pertandingan : 23 Oktober hingga 8 November 2020

Dapatkan Set Makeup Dengan Harga Promosi

4th Anniversary
Set I Love You

RM239.80 RM169.90

4th Anniversary
Set I Liked You

RM220.00 RM159.90

4th Anniversary
Set I Met You

RM279.70 RM189.90

Cara-Cara Untuk Menang
Apa Ada Dalam SET PROMO?
Langkah-langkah untuk menyertai cabutan bertuah ini seperti di bawah:

Dapatkan Set Makeup Dengan Harga Promosi

4th Anniversary
Set I Love You

RM239.80 RM169.90

4th Anniversary
Set I Liked You

RM220.00 RM159.90

4th Anniversary
Set I Met You

RM279.70 RM189.90

5 thoughts on “Menangi Wang Tunai Sehingga RM,2000 Dari Alha Alfa Cosmetics”

  1. Nurol paizah kamarudin

    Saya telah membeli set 4th aniversary @alhaalfa saya sangat suke kan set ni kerana lengkap untuk set makeup saya

  2. MASTURA BINTI ABU BAKAR

    terima kasih #alhaalfa kerana menghasilkan produk tempatan yang setanding taraf antarabangsa. I love it!!!! Foundation terbaik yang pernah saya cuba. Tak tukar yang lain dah.Love sangat-sangat ❤️❤️❤️❤️

    #Set I Meet You

  3. Semenjak pakai alha alfa..
    Memang dah tak cari lain!!!
    Buat diri ini lebih cantik & yakin untuk berhadapan dengan semua orang.
    Thank you alha alfa ❤️
    Happy 4th Anniversary ❤️

  4. Saya telah membeli Set 4th Anniversary Alha Alfa 😍 Memang sangat berbaloi , lebih jimat dengan packaging yang exclusive dan comel. Kualiti produk ini memang sangat setanding dengan jenama Antarabangsa. Untuk set “I Liked You” , I Really Like It ❤❤❤
    Semoga terus menghasilkan produk yang TERBAIK !

  5. U know whatt, i dh beli produk alha alfa and taknpernah mengecewa kan. This time i tak dapat beli sebab i kne berjimat. But i really want it. Semua customer yang i makeup semua ckp produk alha alfa mmng yg paling bestt. Sebab produk alha alfa tahan lama, tak bercapuk, tak membuatkan muka pengantin berat mcm foundation full coverage yg lain. Jujur dari kata, mmng i nak sgt produk alha alfa . Tpii, i need to limited to use my money. If ad kesempatan yg lain i will buy it. Trust me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top

Login to your account

× How Can We Help You? Available from 08:30 to 22:00